Ливърпул отново "удари на камък": Провали се да привлече бразилско протеже


Ливърпул отново "удари на камък": Провали се да привлече бразилско протеже
Снимка: Getty Images

8370 0

Оферта на Ливърпул от 30 милиона евро за полузащитника на Флуминензе - Андре, е била отхвърлена от бразилския гранд, потвърдиха източници на "ESPN Brasil".

 

Нов "удар" по Ливърпул

Мърсисайдският клуб е искал Андре да се присъедини към тях преди затварянето на трансферния прозорец на 1 септември, но Флуминензе не е бил склонен да остави бразилския талант да напусне преди края на сезона. Интересното е, че клубът дори е нямало да бъде заинтересован, ако от "Анфийлд" са решили да увеличат офертата си.

22-годишният Андре е ключов играч за треньора Фернандо Динис и има контракт до декември 2026 година с Флуминензе. Той е изиграл 40 мача във всички турнири този сезон и е привлякъл вниманието на няколко европейски гранда.

Припомняме, че само преди дни Челси надви Ливърпул за привличането както на Ромео Лавия от Саутхямптън, така и на Мойсес Кайседо от Брайтън, за когото стана ясно, че е отказал на Юрген Клоп по телефона.

Мърсисайдци тотално реструктурираха своята полузащита, след като от "Анфийлд" си тръгнаха Джордан Хендерсън, Фабиньо и Джеймс Милнър, а привлечени бяха Доминик Собослай от РБ Лайпциг и Алексис Мак Алистър от Брайтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички