Лестър Сити - Челси по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Лестър Сити - Челси по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1325 0

Колебливият Лестър приема у дома скандално представящия се през по-голямата част от сезона до момента Челси, който едва в предходния кръг вдъхна надежда на своите привърженици за нещо позитивно през настоящата кампания.

"Лисиците" далеч не са тези, които могат да усмеят съперника си за представянето му във Висшата лига. Тимът, воден от Брендън Роджърс, записа едва 7 победи в 25 мача и е на само 2 точки от зоната на изпадащите.

Лондончани от своя страна, въпреки пръснатите над 600 млн. паунда за трансфери от началото на сезона, се представят далеч под желаното ниво. "Сините" заемат 10-ата позиция в таблицата на английския елит с актив от 34 точки, който ги оставя на цели 11 от Топ 4.

Последният път, когато тези два съперника се изправиха един срещу друг, бе през август и завърши 2:1 в полза на лондончани. В исторически план отборът на Греъм Потър също има сериозен аванс с 60 спечелени, 35 равни и 28 загубени мачове.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата, съпоставяща отборите на Лестър Сити и Челси от съботния следобед е с начален час 17:00 ч. Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 2". Ето къде ще бъдат предавани всички мачове от съботния ден!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички