Легенда на Манчестър Юнайтед: Моуриньо трябва да се промени


Легенда на Манчестър Юнайтед: Моуриньо трябва да се промени
Снимка: Getty Images/Guliver

1067 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Инс изрази мнение, че Жозе Моуриньо е точният човек за клуба и трябва да остане на "Олд Трафорд". Португалецът премината през тежък период, но обратът с 3:2 срещу Нюкасъл бе "глътка въздух" след последните резултати на тима.

"Винаги съм смятал, че резултатите променят нещата. Всички казваха, че играчите не искат да играят за Моуриньо, но след второто полувреме срещу Нюкасъл може би ще мислят различно", заяви бившият полузащитник.

Инс смята, че Моуриньо може да се справи с настоящата ситуация при "червените дяволи", но трябва да промени дефанзивната си тактика, която му носеше титли в миналото.

МОУРИНЬО ПОИСКАЛ СЪВЕТ ОТ ПОГБА КАК ДА ОСЪЩЕСТВИ ОБРАТА СРЕЩУ НЮКАСЪЛ

"Нещата се промениха. Вече сме в друга ера. Не е като в миналото, когато Сър Алекс идваше и те провокираше, за да те накара да се събудиш. Днешните играчи имат нужда от повече подкрепа. На тях им трябва човек, който да ги насърчава и ласкае. Надявам се Жозе да се справи, защото не искам да се превърнем в онзи тип отбори, които сменят мениджъра на всеки две години", завърши 50-годишният бивш футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички