Клоп обяви кога ще спре с треньорството - ще се изненадате


Клоп обяви кога ще спре с треньорството - ще се изненадате
Снимка: Getty Images/Guliver

1621 0

Юрген Клоп е любимец на феновете на Ливърпул, заради начина, по който играе отборът сега и успехите, които постига.

В интервю за германския "RedaktionsNetzwerk Deutschland“ специалистът изненадващо разкри, че не вижда себе си като треньор, когато навърши 60 години.

През юни мениджърът на "червените" навърши 49 години, като според думите му, кариерата му ще продължи най-много още 10 години.

Юрген Клоп разкри на какво се дължи прогреса на Ливърпул

"Сигурно ще дойде ден, в който ще кажа "край". В този момент мога да кажа, че шансовете да бъда треньор на 60 години са много, много малки. Определено ще се върна един ден в Германия, за да живея на родна земя, но не знам дали това ще бъде като треньор. Ако Майнц, Борусия (Дортмунд) и Ливърпул бъдат единствените клубове в моята кариера, ще бъда безкрайно щастлив, че съм водил тези три фантастични тима", каза Клоп, който говори и за емоциите, които показва във всеки мач.

"Знаех, че ще бъде невъзможно да откажа на Ливърпул, ако се отдаде възможност да работим заедно. Винаги съм харесвал Ливърпул. Футболът аз винаги съм си го представял като идеална работа за изблик на емоции. Затова сум изключително емоционален във всеки мач, който играе моят тим", добави германският треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички