Клоп обеща промяна в Ливърпул, но не е Дейвид Копърфийлд


Клоп обеща промяна в Ливърпул, но не е Дейвид Копърфийлд

1007 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че Ливърпул ще подобри представянето си, но това минава през изключително много работа, защото отборът не се намира в състоянието, в което трябва да бъде. Немският специалист е реалист в ситуацията със своя тим и е категоричен, че е готов да работи здраво, за да поведе мърсисайдци към нови висини.

"Мисля, че всеки един знае, че имаше и по-лесна работа от тази в Ливърпул, но аз не съм такъв човек. Винаги съм бил готов за правилната работа в правилната ситуация, където можеш да направиш разликата. За да промениш нещата обаче, имаш нужда от време. Ливърпул не се намира в най-лесния си момент, но аз не съм изненадан. Можехме да имаме шест точки повече, но това е футболът", каза Клоп.

Той се надява феновете на "Анфийлд" да му дадат нужното време, за да изгради своята визия за отбора и подчерта, че няма магическите способности на Дейвид Копърфийлд.

"Някои неща не бяха както трябва – иначе нямаше клубът да сменя мениджъра – после имаше международна пауза, контузии, нови контузии и заради това трябваше да играят други футболисти. Аз не съм Дейвид Копърфийлд. Не може да направиш промяна и всичко да бъде наред. Всичко опира до работа. Чувствам се на правилното място. Чувствам се добре. Обичам да работя и все още се уча във всичко", каза още Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички