Клоп изрази притеснение преди мача с Уест Бромич


Клоп изрази притеснение преди мача с Уест Бромич
Снимка: Guliver/GettyImages

1148 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обеща да не подценява следващия сблъсък на тима срещу Уест Бромич и иска играчите му да излеят цялата си злоба в срещата. Двата тима се изправят на "Анфийлд" един срещу друг в събота в двубой от деветия кръг във Висшата лига. 

"Уест Бромич е много опитен отбор с отличен мениджър. Тони Пулис си е Тони Пулис. Той разчита на директен и силов футбол и ние трябва да намерим начин на да се противопоставим на това, защото всяка статично положение е огромна опасност за нас", каза Клоп. През миналия сезон двата отбора завършиха наравно и в двата мача за първенство, а двубоят на "Анфийлд" приключи при резултат 2:2.

Клоп отсече: Не съм доволен от представянето ни

"Искам моите играчи да са ядосани и да успеят да насочат злобата в себе си и да я излеят по начина, по който го направиха с Хъл Сити, когато победихме с 5:1. Уважавам Уест Бромич и мисля, че го показах и миналата година, когато спечелихме точка срещу тях. Беше изненадващо за много хора", добави мениджърът.

Германецът разкри и какви са според него разликите между Висшата лига и останалите първенства. "Голямата разлика между английското първенство и всички останали са индивидуалните качества във всички отбори".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички