Каземиро разясни защо е напуснал Реал Мадрид и е преминал в Манчестър Юнайтед


Каземиро разясни защо е напуснал Реал Мадрид и е преминал в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

11351 0

Голямата звезда в халфовата линия на Манчестър Юнайтед - Каземиро, обясни защо е напуснал Реал Мадрид и е акостирал в английския гранд. Трансферът му бе осъществен в края на изминалия летен трансферен прозорец и изненада мнозина.

Решението на бразилеца

Дефанзивният халф даде ясен отговор защо напусна Реал Мадрид за отбора от "Олд Трафорд". Той е искал да играе за друг голям клуб в своята кариера, докато все още физическото му състояние го е позволявало.

"Това беше шансът да напусна един клуб на върха. Аз съм на възраст, която все още ми позволява да играя на добро ниво. Ако тази оферта бе дошла три години по-късно, то аз нямаше да напусна, нямаше да имам тази амбиция да сменям лигата и да играя за друг европейски гранд", категоричен бе Каземиро пред бразилското списание "Placar".

Реал Мадрид завърши сезон 2021/22, като спечели Шампионска лига, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Каземиро взе своя пети медал от най-комерсиалния европейски турнир в сезон, в който игра в 48 мача във всички надпревари.

В края на летния трансферен прозорец през 2022 година Манчестър Юнайтед изненада всички, плащайки 80 милиона евро на "лос бланкос" за услугите на бразилеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вратарят Андре Онана договори личните си условия с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички