Изненада: Вижте колко пари ще струва Ралф Рангник на Манчестър Юнайтед


Изненада: Вижте колко пари ще струва Ралф Рангник на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2031 0

63-годишният германски специалист Ралф Рангник официално бе представен като нов старши треньор на Манчестър Юнайтед. Клубът съобщи, че той ще води "червените дяволи" до края на сезон 2021/22 и след това ще остане в отбора, но само като консултант. 

Новината бе очаквана, а в последните дни една от най-обсъжданите теми бе свързана с това дали Локомотив Москва ще се съгласи да пусне Рангник в Англия. Един бивш президент на руския клуб дори упрекна публично треньора, че мисли единствено за пари и футболът не го интересува.

Малко след това пък "Mirror" разпространи своя информация за това каква ще бъде заплатата на немеца в Юнайтед, а в последните минути спортният журналист Фабрицио Романо осведоми феновете, че ръководството на "червените дяволи" няма да плати нито едно евро на Локомотив Москва за "услугата".

Италианецът допълва, че Майкъл Карик ще остане на работа като помощник треньор, а на Ралф Рангник ще му бъде позволено да доведе със себе си и няколко нови лица! 

В този материал пък можете да разберете какви са плановете на специалиста по отношение на дългосрочното развитие на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички