Хари Магуайър с нова атака по Тен Хаг: Няма да стоя тук цял живот и да играя веднъж месечно


Хари Магуайър с нова атака по Тен Хаг: Няма да стоя тук цял живот и да играя веднъж месечно
Снимка: Getty Images

642 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър заяви, че ще започне да търси опции, ако игровото му време в тима не се подобри. Той иска да играе редовно и не е никак щастлив да седи на пейката.

Магуайър недоволства

Говорейки пред "The ​​Sun", Магуайър сподели, че ще проведе разговор с Ерик тен Хаг, за да види дали нещата на "Олд Трафорд" ще се променят. Той иска да се съсредоточи върху предстоящите мачове на Англия, но увери ще се бори за мястото си, след като се върне в Манчестър Юнайтед.

"Няма да стоя тук цял живот и да играя веднъж месечно. Ако това продължи, сигурен съм, че аз и клубът ще седнем и ще поговорят за нещата. Но в момента съм фокусиран върху двата големи мача за Англия. И след това изцяло се фокусирам върхи Юнайтед", сподели Магуайър.

"Не е мое решение дали ще започна следващия мач, или не. Сигурен съм, че след няколко седмици ще се върна и ще разбера. Ако погледнете назад към последните ми 15-20 старта за клуба и страната, ще се радвам да седя тук и да кажа, че съм наистина доволен от представянето си. Резюмето ми при този мениджър говори само за себе си. Не съм започнал толкова много игри, колкото ми харесва, но процентът на победи, когато съм играл, е доста висок", добави още лидерът на "трите лъва".

Магуайър има общо девет мача за Манчестър Юнайтед във Висшата лига като титуляр, под ръководството на Тен Хаг, а отборът е спечели седем от тези мачове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Магуайър отговори на критиците подобаващо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички