Гуардиола комфортно вкара Сити в ШЛ с резервите (ВИДЕО)


Гуардиола комфортно вкара Сити в ШЛ с резервите (ВИДЕО)

1276 0

Пеп Гуардиола очаквано не срещна никакви трудности със задачата да класира Манчестър Сити в груповата фаза на Шампионска лига. "Гражданите" спечелиха и реванша срещу Стяуа с 1:0, залагайки на доста експериментален състав, като с общ резултат 6:0 не оставиха съмнения в превъзходството си над румънския гранд.

ДНИТЕ НА ХАРТ СА ПРЕБРОЕНИ, БРАВО ПОДПИСВА ДО ЧАСОВЕ

Единственото попадение в реванша с тима от Букурещ реализира Фабиан Делф в 56-ата минута след асистенция на Хесус Навас. Джо Харт, който най-вероятно ще напусне отбора до края на месеца, изигра може би последния си мач за тима.

Суперзвездата Серхио Агуеро не взе участие в срещата, като същото важи за Давид Силва и Рахийм Стърлинг. Кешели Ихеначо водеше атаката на Сити, а по крилата му помагаха Диего Милито и Навас, докато в халфовата линия се разчиташе на Яя Туре, Фернандо и Делф. Любопитен факт е, че Александър Коларов игра като централен защитник, редом до Джон Стоунс, а 19-годишният Пабло Мафео дебютира на десния бек.

Манчестър Сити ще попадне във втора урна на жребия и по този начин праща Базел в трета. Българският шампион Лудогорец е в четвъра, а самият жребий е в четвъртък от 20:30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички