Ерик тен Хаг каза кога Каземиро, Мартинес, Маунт, Магуайър, Линдельоф и Ериксен ще се завърнат за Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг каза кога Каземиро, Мартинес, Маунт, Магуайър, Линдельоф и Ериксен ще се завърнат за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1434 0

В събота, 23-ти декември, Манчестър Юнайтед гостува на Уест Хям в сблъсък от 18-ия кръг на английската Висша лига, който ще стартира в 14:30 ч. (българско време).

На пресконференция преди мача, старши треньорът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, бе запитан за контузените си футболисти и кога евентуално ще може да разчита на тях.

"Лисандро Мартинес и Каземиро няма да бъдат готови преди Коледа. Очакванията ни са, че ще се върнат в състава в средата на месец януари", поясни мениджърът и допълни:

Още: Манчестър Юнайтед с твърда позиция за Суперлигата, в Испания също скочиха на идеята

"Ситуацията с Мейсън Маунт е същата - очакваме го през януари. Хари Магуайър може би ще бъде готов малко по-рано, в началото на 2024-та година".

"Виктор Линдельоф се подложи на операция, така че ще бъде аут за няколко седмици", каза още Тен Хаг, допълвайки, че Кристиан Ериксен вече тренира, но не се ангажира с точен срок за неговото завръщане в игра. Има обаче индикации, че 31-годишният датчанин може и да попадне в групата на Юнайтед за визитата на "чуковете".

Бербатов даде съвет на Тен Хаг за Хойлунд и призна: Сушата му е тревожна

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички