Еден Азар ползва тактиката на Кристиано Роналдо, за да си уреди трансфера в Реал Мадрид


Еден Азар ползва тактиката на Кристиано Роналдо, за да си уреди трансфера в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1616 0

Звездата на Челси Еден Азар е все по-близко до мечтания трансфер в Реал Мадрид. Испанският гранд има интерес към белгийския техничар, който от своя страна обяви, че мечтае да играе на "Сантяго Бернабеу".

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Уес Браун разкри, че Азар използва тактиката, която Кристиано Роналдо е приложил на "червените дяволи", за да го пуснат в Мадрид. 

"Не искам да казвам, че ще подпиша нов договор, а накрая да стане така, че да не подпиша. Ще видим как ще се развият нещата. Всеки ден се будя и мисля по различен начин - един ден искам да остана, един ден искам да си тръгна", бяха думите на Азар през миналата седмица.

Кристиано Роналдо също бе в подобна ситуация. "Червените дяволи" искаха той да подпише нов договор, а желанието на португалеца бе да премине в Реал Мадрид. В крайна сметка той остана на "Олд Трафорд" и през сезон 2008/2009 преди да замине за столицата на Испания.

"Знаете ли какво? Ситуацията е същата като с Кристиано Роналдо. Тогава си говорехме между нас в съблекалнята и го питахме кой му е любимият отбор, а той отговаряше: Винаги съм искал да играя за Реал Мадрид", спомня си Уес Браун.

РЕАЛ МАДРИД ЩЕ ПОИСКА СМЯНА НА ИГРАЧИ С ЧЕЛСИ

През лятото Челси успя да задържи голямата си звезда. Формата на Азар пък продължава да изумява, като той оглавява класацията за голмайстор във Висшата лига със седем попадения. Освен това той има на сметката си и три асистенции, като това помага на "сините" от Лондон да делят първото място в класирането на Острова, с равен брой точки с Манчестър Сити и Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички