Джерард тренира с Ливърпул


Джерард тренира с Ливърпул

1728 0

Стивън Джерард тренира отново с Ливърпул, тази сутрин той се присъедини към тима, ръководен от Юрген Клоп. През януари играчът напусна "мърсисайдци" и се присъедини към ЛА Галакси.

Поводът за връщането му в отбора е приключването на сезона с ЛА Галакси и по време на паузата Стиви Джи ще поддържа форма с бившия си тим – Ливърпул.

"Той е легенда на клуба, но има договор с Лос Анджелис Галакси. Аз му казах, че може да идва да тренира, когато пожелае. Вратите на „Анфийлд” са винаги отворени за него", заяви Клоп.

„Вълнувам се, че се връщам и това е нормално. Бил съм тук дълго време, а сега идвам за кратко. Нямам търпение да се запозная с тактическите възгледи на Юрген Клоп. Да чуя неговите изисквания и да направя разликата с ерата на Брендън Роджърс. Гледал съм интервютата на Клоп, той притежава дух и аз очаквам с нетърпение да се запозная с него”, пък заяви от своя страна легендата на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички