Арсенал се провали срещу Норич, Санчес се контузи


Арсенал се провали срещу Норич, Санчес се контузи

1367 0

Арсенал записа трети пореден неуспех в английската Висша лига, след като възпитаниците на Арсен Венгер стигнаха само до 1:1 при гостуването си на Норич в мач от 14-ия кръг на шампионата.

Още по-лошата новина за "артилеристите" е, че Алексис Санчес получи сериозна контузия. В средата на второто полувреме при единоборство пострада бедрото на десния му крак и той беше изваден от терена незабавно.

Това стана при резултат 1:1, като след неговото напускане Арсенал не само нямаше положения, но на два пъти Норич пропусна да грабне трите точки.

В мача контузия получи и титулярният бранител на тима Лоран Косчелни, който рано-рано беше заменен от Габриел Паулиста.

Иначе мачът тръгна добре за Арсенал, като играчите на Арсен Венгер редяха положение след положение преди най-накрая Месут Йозил да се разпише. Това стана след отлично подаване на Алексис, материализирано от немския национал.

В края на полувремето обаче "канарчетата" изравниха и си гарантираха точка от двубоя, след като Грабан надигра Габриел в наказателното поле и реализира, останал очи в очи с Петър Чех.

С равенството Арсенал остава на 4-о място с 27 точки - само на две от лидерите Манчестър Сити и Лестър. Норич е на 16-о място с 14 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички