Англия ще има нов селекционер, сайтът на ФА падна


Англия ще има нов селекционер, сайтът на ФА падна
Снимка: Getty Images/Guliver

2417 0

Националният отбор на Англия вече няма селекционер, гръмнаха няколко английски издания, въпреки че все още продължава заседанието на ФА по случая с участието на Сам Алърдайс в корупционна схема. Бързо след информацията последва и официално съобщение от ФА, но сайтът на английската асоциация падна и в момента няма достъп до него.

Както е известно, вестник "Телеграф" излезе с разследване, което разобличи бившия наставник на Съндърланд като мошеник. Той е приел оферта от 400 хиляди паунда, за да помага на фиктивна компания да лансира играчите си на английския пазар.

Очакваната реакция от ФА не закъсня и бързо беше свикано заседание, на което всеки момент се очаква да бъде обявено уволнението на Алърдайс. Треньорът е предложил да подаде сам оставка, за да се запази доброто лице на английския футбол, като това негово предложение е прието от ФА.

На негово място трябва да застане Гарет Саутгейт, който е съгласен да поеме отбора. Иначе Алърдайс си тръгва със 100-процентов актив - 1 мач и 1 победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички