Агентът на Лукас Перес: А вие нямаше ли да се обидите, ако ви вземат номера без да ви питат


Агентът на Лукас Перес: А вие нямаше ли да се обидите, ако ви вземат номера без да ви питат
Снимка: Guliver/GettyImages

1265 0

Нападателят на Арсенал Лукас Перес със сигурност ще напусне Лондон през лятот, след като в клуба избухна скандал с негово участие. Новото попълнение в тима Александре Лаказет получи екипа с №9, който преди това бе връчен на испанеца. Перес пък показа, че това не му харесва и ще търси предизвикателството на ново място.

"Аз съм тук, за да се видя с Лукас. Говорихме с всички в Арсенал и те знаят, че той иска да напусне. За него няма място в този отбор, а догодина има Световно първенство. Вие нямаше ли да се обидите и да сте ядосани, ако от клуба ви вземат номера без дори да ви попитат. Когато Лукас пристигна в Арсенал бе най-щастливият човек, който някога съм виждал. Сега обаче не е така и това си личи. Имаше оферта за него от Депортиво миналата седмица, ще я прегледаме и ще решим", заяви агентът на играча Родриго Фернандес Ловел. 

През изминалия сезон Лукас Перес изигра едва 9 мача с екипа на "топчиите" като титуляр, а с привличането на Лаказет бройката със сигурност ще се намали още повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички