Звезда на Ливърпул не искал да почива след Световното, Клоп го "задължил"


Звезда на Ливърпул не искал да почива след Световното, Клоп го "задължил"
Снимка: Getty Images/Guliver

3496 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вероятно няма да разчита на Деян Ловрен и Джордан Хендерсън за откриващия мач срещу Уест Хем на 12 август в неделя от 15:30 часа на стадион "Анфийлд“.

Двамата футболисти ще получат допълнителна почивка от мениджъра на „мърсисайдци“, след като взеха участие на Световното първенство в Русия и се изправиха един срещу друг в среща от полуфиналната фаза на шампионата между Хърватия - Англия. Подготовката на Ливърпул за новия сезон във Висшата лига тече с пълни сили и отборът вече изигра три приятелски срещи с тимовете на Честър, Транмиър и Бери, а сега му предстои и мач срещу Блекбърн Роувърс. Финалистът в Шампионска лига заминава след това за САЩ, където ще участва в престижния турнир „International Cup” и ще се изправи последователно срещу съставите на Борусия Дортмунд, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Германецът обаче направи интересно разкритие, като сподели, че капитанът не е искал да почива допълнително и е бил готов да се върне към тренировъчния процес.

"Доста здрава битка имах с Джордан, но го убедих, че му трябва почивка. Той ще почива и ще се върне на 5 август, а Деян Ловрен един ден след това. Надявам се, че ситуацията преди мача с Уест Хям ще бъде такава, че да не се нуждаем от тях двамата", заяви Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички