Венгер вбеси феновете с нова молба за търпение


Венгер вбеси феновете с нова молба за търпение
Снимка: Getty Images/Guliver

1022 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер помоли феновете за търпение. Този път причината не е липсата на успехи, а фактът, че привържениците се нахвърлиха на новото попълнение Лукас Перес.

Бившият нападател на Депортиво Ла Коруня дебютира през този уикенд за новия си тим, но не се отчете с нищо запомнящо се, а феновете побързаха да го обявят за провал, въпреки че отборът им в крайна сметка спечели.

Френският спец обаче е категоричен, че на испанеца трябва да му се даде време, защото със сигурност е футболист с качества, които могат да помогнат на отбора.

КОЙ Е ПО-СКЪПИЯТ ОТБОР - БАЗЕЛ ИЛИ ЛУДОГОРЕЦ?

"Нека му дадем време. Отбелязваме голове през този сезон, но го привлякохме, защото сме сигурни, че имаме нужда от него. Нека му дадем време, не го съдете прекалено бързо", сподели пред клубната телевизия Венгер.

"През миналия сезон той отбеляза 17 гола. През второто полувреме, комбинираше много по-добре. Не е лесно с малко тренировки да почнеш като титуляр, и то в домакински мач. Това, че новите ще навлизат все по-бързо в игровия ни ритъм, показа и Мустафи, който се представи много по-добре през второто полувреме в сравнение с първото", допълни френският специалист.

ФЕНОВЕТЕ НА АРСЕНАЛ ГОТВЯТ ИНВАЗИЯ В СОФИЯ

Перес беше титуляр срещу Саутхямптън, след като Венгер реши да запази част от основните си състезатели свежи заради гостуването на ПСЖ в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички