ВИДЕО: Няма Варди, няма проблеми! Лестър смачка Суонси и е на 5 точки от титлата


ВИДЕО: Няма Варди, няма проблеми! Лестър смачка Суонси и е на 5 точки от титлата

1926 0

Лестър записа най-убедителното си представяне в нападение през сезона, след като стигна до категоричното 4:0 над Суонси на 'Кинг Пауър Стейдиъм", увеличавайки аванса си на върха в класирането на английската Висша лига.

Още по-впечатляващото в случая е, че "лисиците" играха без основния си реализатор Джейми Варди, който изгледа срещата от трибуните заради наказание, наложено му от ФА.

Това обаче не се оказа проблем, а неговият заместник Уйола се отчете с два гола за убедителния успех. Рияд Марез откри резултата още в 10', а след това Уйола с попадения в 30' и 60' прекърши тотално опита на Суонси за по-почетна загуба в мача.

Крайното 4:0 оформи резервата Марк Олбрайтън, който завърши отлична контраакция на "лисиците". Те пропуснаха и още по-убедителен успей, след като Лукаш Фабиански се отчете с цели 5 спасявания.

В оставащите 3 мача от сезона - гостуване на Манчестър Юнайтед, домакинство на Евертън, гостуване на Челси, Лестър има нужда от 5 точки, и то при условие, че Тотнъм спечели всичките си оставащи мачове в шампионата. Утре Тотнъм играе срещу Уест Бромич Албиън.

 


All Goals HD - Leicester 4-0 Swansea - 24-04-2016 by Live1Goals

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички