В Челси решиха: Ще купуват нападател


В Челси решиха: Ще купуват нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

2374 0

Ръководството на Челси, начело с Жозе Моуриньо, е решило да вземе нападател през зимния трансферен прозорец. Решението на португалеца е окончателно, след като за пореден път Специалния остана разочарован от продукцията на Диего Коща.

Испанският национал е в много слаба форма от началото на сезона, бележи в пъти по-малко от миналия сезон, а освен това изглежда по-заинтересуван от това да дразни съперниците си, отколкото да участва дейно в нападението на Челси.

За пореден път това се забеляза срещу Макаби Тел Авив - мач, спечелен с 4:0 от Челси, но не и благодарение на Коща. Той дори се скара сериозно със своя мениджър, а на Моуриньо му е дошло до гуша. 

Според "Guardian" Специалния не иска да разчита и на Радамел Фалкао и Лоик Реми, които също не са показали особени качества през настоящата кампания.

Приоритет за Челси е Антоан Гризман, но негов трансфер е много трудно осъществим през януари и ръководството на лондончани ще "атакува" Атлетико през лятото.

Вариант за подсилване в нападение е Емануел Адебайор, който в момента тренира сам, след като се оказа ненужен в Тотнъм. Със сигурност обаче Моуриньо ще привлече нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички