В Англия: Клоп определи каква е разликата между Салах и Мане


В Англия: Клоп определи каква е разликата между Салах и Мане
Снимка: Getty Images/Guliver

2111 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира моментното състояние на двама от своите футболисти в предни позиции - Мохамед Салах и Садио Мане. Сенегалецът се намира в невероятна форма в последните мачове, докато неговият колега от Египет все още изпитва затруднения да вкара 50-ото си попадение във Висшата лига.

Според наставника на мърсисайдци разликата между двамата нападатели е, че Салах просто няма късмет в последно време, докато Мане се намира в изключителна форма: "Мане е в отлична серия. Той почти винаги играе по този начин, но в момента е в перфектна форма."

"Във футбола понякога се получават именно такива неща. Когато пък не е в това си състояние, той работи изключително много. Точно това трябва да направи и Мо. Същото - само работа, а головете ще дойдат отново. При Салах е по-скоро липса на късмет, а при Садио е обратното", смята Юрген Клоп.

Междувременно бившият нападател на Ливърпул - Райън Бабел, който вкара във вратата на "червените" в последния мач от шампионата, разкри каква е слабата страна на Върджил ван Дайк (подробности четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички