Трансферната сага около Бейл става все по-сериозна, нов претендент и много искания от страна на Реал Мадрид


Трансферната сага около Бейл става все по-сериозна, нов претендент и много искания от страна на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2866 0

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл се превръща във все по-реална трансферна цел за много от клубовете във Висшата лига. Уелсецът продължава трудно да се справя с футбола в Испания, като често или не е във форма, или е контузен. Поради тази причина от "белия балет" са готови да се разделят с него.

Трансферната цел на Флорентино Перес е свързана с пращането на Бейл в Челси или Тотнъм. Това обаче не е случайно, тъй като босът на "кралския клуб" иска да използва атакуващия си футболист, за да привлече като "бартер" Еден Азар или Хари Кейн.

Бейл обаче не иска да преминава в Челси, а в Тотнъм е малко вероятно да се върне, след като мениджърът на тима Маурисио Почетино не е голям фен на играта му. Желанието на 11-ката е да облече екипа на Манчестър Юнайтед и да играе под ръководството на Жозе Моуриньо.

Днес стана ясно, че интерес към Бейл има и от нов отбор. Ливърпул и Юрген Клоп са готови да инвестират 100 милиона евро от парите, които получиха за Филипе Коутиньо от Барселона в подсилване на атаката на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички