Тотнъм отново се намърда в топ 4 на Висшата лига


Тотнъм отново се намърда в топ 4 на Висшата лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1572 0

След труден месец на домашната сцена Тотнъм се завърна в топ 4 на английската Висша лига. "Шпорите" стигнаха до 2:0 срещу Брайтън, и то в мач, в който можеха да отбележат куп голове.

През първата част бяха пропилени няколко страхотни положения, но все пак в 40' гол падна, макар и случайно. Серж Орие се опита да центрира топката, но беше фаулиран от играч на Брайтън. Страничният рефер вдигна флага си за нарушение, но в същия момент топката се озова във вратата на гостите - 1:0 след страхотен, но и случаен гол на бившия ас на ПСЖ.

Тотнъм отново имаше няколко шанса да "затвори" мача, но ги пропуля и Брайтън можеше да изтръгне поне равенство в последните минути. В 87' обаче Хюн Мин Сон успя да засече центриране на Ериксен с глава и направи резултата 2:0.

Лондончани вече са с 31 точки и се настаниха на 4-о място, макар че имат същия брой точки като Ливърпул и Бърнли. С точка по-малко е Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички