Тиери Анри призна за разговори с Фабрегас, готви се трансфер


Тиери Анри призна за разговори с Фабрегас, готви се трансфер
Снимка: Getty Images/Gulliver

1243 0

Мениджърът на Монако Тиери Анри призна, че продължава да поддържа близки взаимоотношения с Франсеск Фабрегас, като двамата разговарят често по телефона. Легендата на Арсенал намекна, че халфът попада сред трансферните му цели и би се радвал да поднови работата си с испанеца.

По-рано през седмицата "Sky Sports" информира, че двата клуба вече преговарят, а времето на Фабрегас на "Стамфорд Бридж" изтича (подробности тук). Сега мениджърът на Монако подхрани спекулациите около евентуалния трансфер, като разкри за разговори помежду им.

"След като напуснах Арсенал, продължих да разговарям със Сеск на всеки два-три дни и това не се е променило в последно време. Той е играч, който представлява интерес за всички клубове", смята Анри, който игра известен период от време с Фабрегас в тима на "топчиите".

Междувременно стана ясно, че един от грандовете в Англия се подготвя да привлече играещия под наем в тима на Байерн Мюнхен и собственост на Реал Мадрид - Хамес Родригес. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички