Смях до сълзи: Вижте най-добрите шеги на Моуриньо


Смях до сълзи: Вижте най-добрите шеги на Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

3274 0

Жозе Моуриньо е със статута на най-голямата суперзвезда в треньорската професия и популярността му се увеличи неколкократно след преминаването в най-успешния английски клуб Манчестър Юнайтед.

В социалната мрежа Туитър набира все по-голяма популярност фалшив профил на Специалния, чиято единствена цел е да се подиграва (но на висок вкус) на конкурентите на португалеца във Висшата лига.

"Златан има 4 гола в 3 мача. Лаказет е с 4 от 2, а Левандовски вкара хеттрик първото полувреме" (на фона на снимката на Венгер).

"Готови сме с указанията на полувремето" (на дъската пише подавайте на Златан).

"Отново постигнах това, което всички смятаха за невъзможно - да накарам Фелайни да изглежда все едно може да рита топка".

"Арсенал се отказаха от Марез, Варди, Лаказет, Игуаин, Дракслер, Мустафи и Родригес. Защо са им, когато си имат Саного..."

"Клоп: Трудно е да привличаш играчи без Шампионска лига" (на фона на снимките на Ерик Байе, Хенрих Микитариян, Златан Ибрахимович и Пол Погба).

"Казах на Фосу-Менса, че може да си ходи. Следващият му отбор трябва да му сложи клауза за откупуване от 80 милиона паунда, защото ще си го искаме след две години".

"Златан е толкова добър, че прави центрирането на Антонио Валенсия да изглежда добро".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички