След състоянието за Погба Моуриньо ще харчи още 60 млн. за нов


След състоянието за Погба Моуриньо ще харчи още 60 млн. за нов

6852 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед изобщо не се притеснява, че натоварва бюджета на клуба с искането си за мегамилионния трансфер на Пол Погба и възнамерява да вземе още един звезден играч след приключването на тази сделка, съобщава "The Sun".

Следващата покупка ще бъде централен защитник, като португалският специалист ще избира между трима - Езекиел Гарай, Леонардо Бонучи и Жозе Фонте. Всеки един от тях ще излезе на английския клуб около 60 млн. паунда.

Манчестър Юнайтед вече привлече Ерик Байе за 30 млн., толкова брои за Хенрик Мхитарян и взе Златан Ибрахимович, който бе свободен агент, но ще прибира тлъста заплата.

Най-вероятното ново попълнение на "червените дяволи" след Погба ще бъде Жозе Фонте от Саутхемптън. Контрактът на бранителя изтича през май 2018 г., като този трансфер ще е по-лесен за англичаните. При това Фонте има опит във Висшата лига, което е голям плюс.

Моуриньо обаче планира не само мащабна селекция, но и такава чистка. Според слуховете, отборът ще бъде напуснат от Матео Дармиан, Дейли Блинд, Хуан Мата и Маркос Рохо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички