След шокиращата загуба в Сити се задава само един въпрос


След шокиращата загуба в Сити се задава само един въпрос
Снимка: Getty Images/Guliver

1024 0

Изненадващата загуба на Манчестър Сити в Шампионска лига доведе до куп въпросителни за състоянието на "гражданите" в началото на сезона, а всички се питат кога ще може да се завърне в игра един от най-важните играчи на отбора - Кевин де Бройне.

Плеймейкърът получи сериозна травма по време на една от първите си тренировки за сезона след дългото участие на Световното първенство по футбол. Неговото състояние все още не е установено, като самият той призна, че периодът, от който се нуждае за пълно възстановяване, е между 3 и 5 седмици.

"Все още ми трябват 3-4-5 седмици, но се приближавам към възстановяването. Надявам се скоро да мога да помогна на отбора. Мисля, че ще се завърна навреме за дербито", коментира 27-годишният Де Бройне по време на промоционално събитие за видео играта FIFA 19.

През миналия сезон той беше с ключов принос за безапелационната титла на Манчестър Сити. До момента той има само няколко минути за "гражданите", които вече стъпиха накриво във Висшата лига, а и в Шампионска лига срещу Лион. Надеждата е, че той ще се върне в игра най-късно за дербито през ноември срещу Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички