Сити сгази безмилостно Хъдърсфийлд, Агуеро с хеттрик (ВИДЕО)


Сити сгази безмилостно Хъдърсфийлд, Агуеро с хеттрик (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1302 0

Манчестър Сити разби гостуващия Хъдърсфийлд в мач от втория кръг на Висшата лига. "Гражданите" се наложиха над съперника с категоричното 6:1, като с хеттрик се отчете аржентинската звезда на отбора Серхио Агуеро.

Агуеро откри в 25' след пас от своя вратар Едерсон - топката прелетя над 50 метра, за да стигне до нападателя, който я обработи и със силен изстрел прехвърля вратаря за 1:0. Шест минути по-късно Жезус покачи на 2:0 след отлична комбинация. Макар и заобиколен от поне четирима играчи на съперника, бразилецът стреля точно.

В 35' Агуеро за втори път наказа Бен Хамър, който след изстрел на шампионите изпусна топката и Кун не се поколеба да я вкара в мрежата за 3:0. Хъдърсфийлд успя да намали в 43' след статично положение. При изпълнение на тъч играч на гостите свали с глава и Станкович не сгреши - 1:3.

Сити мушна още три попадения на скромния съперник след почивката. Още в 48' Давид Силва успя да се разпиш директно от пряк свободен удар. Това бе 49-ия гол за испанеца в 250-ия му мач за английския тим.

В 75' Агуеро оформи своя хеттрик в мача, а крайното 6:1 оформи Конголо, който си вкара автогол. В ситуацията Сане проби отляво и стреля, вратарят изби, но топката рикошира в съотборника му и влезе в мрежата на Хъдърсфийлд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички