Сари с остри критики към "сините": Хареса ми единствено резултатът


Сари с остри критики към "сините": Хареса ми единствено резултатът
Снимка: Getty Images/Guliver

827 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари не се изказа особено ласкаво за играта на "сините" при победата им над БАТЕ (Борисов) с 1:0. Италианският специалист сподели, че единственото, което му е харесало в мача, е резултатът.

"Доволен съм само от резултата. Не играхме много добре. Не съм доволен от първото полувреме, движехме се твърде бавно. Трудно ни бе да създаваме опасности в атака", сподели бившият мениджър на Наполи.

"През втората част стояхме по-добре, но в последните 15 минути отново изпуснахме инициативата. Единствено резултатът ми хареса. Не беше лесно да изиграем добър мач тук при тези условия. Смятам, че можехме да покажем повече", добави още той.

Италианецът все пак изрази радостта си от попадението на отбора, което бе дело на Оливие Жиру. С този гол французинът прекрати головата си суша. "Радвам се за него, той е важен футболист за нас. Знам, че всеки нападател иска да бележи. Това е важно за неговата увереност."

"Хубаво е, че продължаваме напред. Нуждаем се от още една точка, за да сме първи в групата, това е следващата ни цел. После ще мислим за следващия етап в турнира през февруари”, завърши Сари.

Междувременно в последните дни стана ясно, че бившият мениджър на Челси Антонио Конте е отказал да се срещне с ръководството на "сините", за да се договорят. Италианецът смята да съди лондончани, а повече подробности може да откриете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички