Разкритие: Ето каква е била целта на Лестър преди началото на приказния сезон


Разкритие: Ето каква е била целта на Лестър преди началото на приказния сезон

2747 0

Лидерът в английската Висша лига Лестър е имал една единствена цел преди старта на приказния за "лисиците" сезон - оцеляване в елита. Това разкри самият Клаудио Раниери, който е провел обстоен разговор с президента на клуба преди началото на кампанията.

"Помня моята първа среща с шефа, когато дойдох в Лестър Сити през лятото. Двамата седнахме и той каза: "Клаудио, това е много важна година за клуба. Много е важно за нас да останем във Висшата лига. Трябва да сме извън опасност." Отговорът ми беше: "Окей, естествено. Ще работим здраво в тренировките и ще опитаме да го постигнем."

Мениджър от Висшата лига иска да види Лестър шампион - вижте кой

40 точки. Това бе целта. Това бе сборът, от който се нуждаехме, за да останем в елита, да дадем на феновете ни още един сезон с футбол от Висшата лига", спомня си Раниери, който дори не е предполагал, че клуб, който е бил последен в класирането само преди година, ще се бори за титлата.

"По онова време аз не съм и сънувал, че ще разгърна вестника на 4 април и ще видя Лестър Сити на върха на класирането с 69 точки", каза още Раниери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички