Рашфорд направи разликата в дербито на Манчестър (ВИДЕО)


Рашфорд направи разликата в дербито на Манчестър (ВИДЕО)

1976 0

17-годишният Маркъс Рашфорд донесе нова победа на Манчестър Юнайтед в дерби двубой. След като преди две седмици вкара два гола на Арсенал, днес нападателят вкара единствения гол за победата с 1:0 в градското дерби срещу Сити на "Етихад".

Единственото попадение в срещата падна в 16', като сериозна вина за гола има Демикелис. Рашфорд получи топката пред пеналта от Хуан Мата и размина твърде лесно опитния бранител на "гражданите". Така той остана очи в очи с Джо Харт и вкара 5-ото си попадение с екипа на "червените дяволи" през настоящия сезон.

Голът определено шокира домакините, които имаха само един шанс да изравнят резултата при удар на Яя Туре.

През второто полувреме Серхио Агуеро направи цели 3 пропуска, като при един от ударите му и Де Хеа се отчете с отлично спасяване.

"Гражданите" пък направиха две принудителни смени, като още в 26' Фернандо замени Стърлинг, докато в 50' Джо Харт получи сериозна контузия и трябваше да напусне терена.

Победата прави Манчестър Юнайтед един от фаворитите за влизане в топ 4, след като "червените дяволи" имат 3 победи в последните си 4 мача и вече имат 50 точки. Същият актив има Уест Хям, а само с точка повече е Манчестър Сити. И трите отбора са с по 50 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички