Райт: Салах няма да откаже оферта от Реал


Райт: Салах няма да откаже оферта от Реал
Снимка: Gulliver/GettyImages

5171 0

Легендата на Арсенал Иън Райт е уверен, че крилото на Ливърпул Мохамед Салах няма да устои пред предизвикателството да облече фланелката на Реал Мадрид.

Според Райт, невероятната форма на Салах може да стане проблем за Ливърпул. Иън не се съмнява, че ако египтянинът продължава да блести по този начин, Реал ще направи предложение, на което не може да се откаже.

"Всеки играч, който вкарва толкова много голове в Премиършип, неизбежно привлича вниманието на грандовете. Мисля, че ако така се представя и следващия сезон, топклубовете ще започнат да наддават за него. При цялото ми уважение към Ливърпул, но в детството си Салах едва ли е мечтал да играе за тях.

Ако Реал потърси контакт с него, той задължително ще се отзове и ще започне да мисли за бъдещето си. По мое мнение, неговата загуба ще бъде в пъти по-сериозен удар, отколкото напускането на Филипе Коутиньо", заяви Райт, цитиран от Sky Sports.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички