Ясно е къде ще гледаме Висшата лига в следващите 3 сезона


Ясно е къде ще гледаме Висшата лига в следващите 3 сезона
Снимка: Интернет

2720 0

"Нова Броудкастинг Груп" е спечелила правата за излъчването на мачовете от английската Висша лига за следващите три сезона, съобщи "Гонг". Става дума за периода от 2019/20 до 2021/22. Срещите от едно от най-гледаните първенства в света ще бъдат излъчвани по каналите "DIEMA SPORT" И "DIEMA SPORT 2".

Двубоите ще бъдат достъпни и за потребителите на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA. От новия сезон броят на мачовете от първенството, излъчвани на живо в каналите от пакета DIEMA XTRA, ще се увеличи. Традиционно зрителите ще могат да гледат двубоите в петък, събота, неделя и понеделник. Освен футболните срещи, в DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще бъдат излъчвани специализирани предавания, анализи, коментари, актуални новини и рубрики, посветени на турнира.

ЗЛАТАН С ПОРЕДЕН УНИКАЛЕН КОМЕНТАР: ВИСШАТА ЛИГА НЕ Е НИЩО ОСОБЕНО

За съжаление, към момента във Висшата лига нямаме възможността да наблюдаваме изявите на наш сънародник, но, кой знае, може това да се промени в следващите три сезона.

Пакетът "DIEMA XTRA" и без това има богата спортна програма. По каналите му се излъчват българската Първа лига, както и Втора лига, Купата на България, Купата на Футболната Асоциация, Купата на Лигата на Англия, Футболната Лига на Англия, Купата на Германия, волейболната Суперлига Националната Баскетболна Асоциация (NBA), Лига Ендеса, Формула 1, а също и най-зрелищните битки в професионалния бокс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички