Прогонен от Ливърпул: Трансферът на Санчо в Борусия вдъхновява младите играчи


Прогонен от Ливърпул: Трансферът на Санчо в Борусия вдъхновява младите играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

1888 0

Новото попълнение на Борнемут Доминик Соланке сподели, че младите играчи като него черпят вдъхновение от трансфера на Джейдън Санчо, който смени Манчестър Сити с Борусия Дортмунд, за да получи шанс за повече изява. Соланке напусна тима на Ливърпул преди дни за постоянно, след като за него нямаше място на "Анфийлд".

Относно трансфера на Санчо, Соланке заяви: "Това повлия на всички. Когато един млад играч види друг млад играч да прави това, което ти също искаш да постигнеш, особено когато играете заедно на национално ниво."

"Санчо играе страхотно в Германия и мнозина искат да последват неговия път. Това, което направи той, пробивайки в националния отбор на Англия на толкова крехка възраст, няма как да не повлияе на младите играчи. Смятам, че желанието на всеки футболист и да играе", добави Соланке.

Междувременно мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола направи интересно изказване, заявявайки, че предпочита тимът му да бъде като този на Ливърпул. Какво каза испанецът - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички