Погба скочи на Моуриньо и разкритикува играта на Юнайтед


Погба скочи на Моуриньо и разкритикува играта на Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2119 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Пол Погба косвено разкритикува мениджъра на тима Жозе Моуриньо, заявявайки, че „червените дяволи“ трябва да са много по-офанзивни в домакинските си мачове. Отборът продължи с колебливото си представяне от началото на сезона във Висшата лига, като направи равенство 1:1 при домакинството си на Улвърхемптън в събота.

"Когато сме у дома, трябва да нападаме, нападаме, нападаме. Домакини сме и трябва да играем много по-силно срещу Улвс. Ние сме на терена, за да атакуваме. Другите отбори се страхуват, когато виждат Манчестър Юнайтед да атакува непрестанно. Това беше нашата грешка", коментира Погба.

"Мисля, че настройката ни трябва да е различна и трябва да играем по-добре. На „Олд Трафорд“ трябва само да атакуваме и пресираме съперника, както направихме миналия сезон срещу Тотнъм, Челси, Ливърпул и Арсенал. Когато играем така, работата ни става по-лесна", допълни френският национал.

ОЩЕ ЕДНА ОТ ЗВЕЗДИТЕ НА ЮНАЙТЕД ПЛАНИРА БЯГСТВО ПРЕЗ ЗИМАТА

"Не съм аз човекът, който може да ви отговори. Аз не съм мениджърът. Очевидно е, че трябва да видим различни опции, различни изпълнители. Но моето разбиране за играта е това - трябва да играем с повече скорост, да се движим по-добре", сподели още Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички