Плюеш срещу фенове, отстраняват те до края на сезона (ВИДЕО)


Плюеш срещу фенове, отстраняват те до края на сезона (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1429 0

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър научи наказанието си за необмислените си действия през уикенда. След дербито на любимия му отбор срещу Манчестър Юнайтед той наплю фенове на "червените дяволи", които се опитваха да му влязат под кожата след успеха на "червените дяволи".

По време на прибирането си към дома Карагър е понесъл сериозни хули от различни фенове, като накрая нервите му не са издържали, като е наплюл момиченце на 14 години и нейния баща. В момента бившият защитник е част от екипа на Sky Sports, като компания го наказа с изваждане от телевизионния екип до края на сезона.

"След преглеждане на ситуацията, Скай наказа Карагър до края на сезона. Той пое пълна отговорност за действията си и ще намери подходящата помощ, за да е сигурен, че подобни инциденти няма да се случват в бъдеще. Преди началото на следващия сезон ще говорим с Карагър за възможността да се завърне на екрана", пише в изявление на Sky.

Самият Карагър се покая за действията си, като се извини както на двамата потърпевши, така и на всички фенове на футбола за необмислените си действия. Той е нарекъл случилото се "момент на абсолютна лудост".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички