От лятото: Челси са отхвърлили многомилионна оферта на Барса за своя звезда


От лятото: Челси са отхвърлили многомилионна оферта на Барса за своя звезда
Снимка: Getty Images/Gulliver

3058 0

Летният трансферен прозорец за поредна година бе изключително интересен и натоварен, а футболните запалянковци станаха свидетели на едни от най-големите трансфери в историята на спорта. Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид след деветгодишен престой на "Сантиаго Бернабеу", за да поеме към Торино, а други големи имена, които смениха клубната си принадлежност, са Алисон, Куртоа, Льомар, Кейта, Джорджиньо Игуаин и др.

Един от големите грандове на Стария континент, който имаше натоварена работа през летните месеци, бе отборът на Челси. Тимът пропусна да се класира за най-големия европейски клубен турнир, а това накара някои от големите звезди на отбора да преосмислят клубната си принадлежност. 

Тибо Куртоа напусна състава в посока "Сантиаго Бернабеу", но все пак "сините" успяха да съхранят големите звезди в своята атака Еден Азар и Вилиан. Именно бразилското крило е било обект на интерес от страна на каталунския гранд Барселона, разкри "Daily Star". "Синьо-червените" обаче са получили категоричен отказ от ръководството на лондончани.

Барселона са предложили 65 млн. паунда на Челси през лятото, като Вилиан е бил основна цел на тима. След отхвърлената оферта обаче, каталунците се насочиха към сънародника на Вилиан - Малком. Крилото на Челси бе сред желанията и на други европейски колоси като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички