От Челси са блокирали трансфера на Фабрегас


От Челси са блокирали трансфера на Фабрегас
Снимка: Guliver/GettyImages

1586 0

Изпълнителната директорка на Челси Марина Грановская разкри, че е блокирала временно трансфера на халфа на тима Сеск Фабрегас в Монако. А причината е, че "сините" искат първо да намерят заместник на испанския полузащитник.

Фабрегас вече се е договорил с тима от Лига 1, воден от бившия му съотборник в Арсенал Тиери Анри, и ще подпише договор за три години с клуба. Трансферът обаче остава под въпрос, тъй като мениджърът на лондончани Маурицио Сари държи на "Стамфорд Бридж" да бъде привлечен заместник на испанеца, преди той да бъде продаден. Сари на няколко пъти изтъкна, че разполага само с двама футболисти за позицията на дефанзивен плеймейкър - Жоржиньо и Фабрегас, и не желае да остава единствено с италианския национал.

Самият Фабрегас вече е в Монако, където е уточнил финалните детайли около контракта си с монегаските, но за момента трансферът няма да бъде финализиран. Все пак ръководството на Челси очаква до края на седмицата да си е осигурило подписа на полузащитника на Каляри Николо Барела или халфа на Зенит Санкт Петербург Леандро Паредес. За момента по-вероятно изглежда в Лондон да се озове италианският национал Барела, който обаче ще струва около 45 милиона паунда на "сините".

Sky Sports твърди, че младият нападател Хъдсън-Одой е поискал да напусне лондонския тим - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички