От Арсенал пазят мълчание за контузията на Уелбек


От Арсенал пазят мълчание за контузията на Уелбек
Снимка: Getty Images/Guliver

982 0

От Арсенал все още не съобщават какво е състонието на Дани Уелбек, който се контузи по време на мача със Спортинг в Лига Европа. Нападателят ще остане под медицинско наблюдение в болницата, оповестиха от клуба. 

Уелбек бе изнесен на носилка, след като се приземи неприятно на десния си глезен при опит за игра с глава в наказателното поле на португалците. От Арсенал заявиха, че ще изчакат няколко дни, за да обявят официално колко сериозна е травмата на англичанина.

"Дани остава в болницата. Повече информация за неговото състояние ще бъде оповестена в следващите 72 часа", се казва в извлението на ,,артилеристите“. Много от съотборниците на Уелбек го заобиколиха след инцидента, като играчът получи кислородна маска, преди да бъде изнесен на носилка от медицинския екип на Арсенал.

Това не е първият път, в който англичанинът е тежко контузен. Той е съпътстван от проблеми с контузии по време на цялата си професионална кариера, като отсъства на два пъти за по девет месеца поради контузии на колената. Той бе повикан от селекционера на ,,трите лъва“ Гарет Саутгейт за предстоящите двубои с САЩ и Хърватия, но няма да може да вземе участие в тях.

Мениджърът на тима също коментира травмата на Уелбек - ето какво заяви Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички