Официално: Ливърпул обяви втория си трансфер за лятото


Официално: Ливърпул обяви втория си трансфер за лятото

3345 0

Ръководството на Ливърпул обяви втори трансфер за настоящото лято, след като официалният сайт на клуба съобщи, че Лорис Кариус е подписал 5-годишен договор с тима от "Анфийлд".

22-годишният бивш младежки национал идва от Майнц, където показа отлични изяви в последните две години. Той беше в челото на трансферния списък на Юрген Клоп, който се готви усилено за първия си пълен сезон начело на Ливърпул.

Ръководството на тима пък се прояви в отлична светлина, след като успя да договори вратаря срещу едва 4.7 милиона паунда, въпреки че откупуващата му клауза в договора с Майнц беше 7.8 милиона паунда.

Кариус ще носи екипа с №1 и ще спори за титулярно място със Симон Миньоле, който за пръв път има конкуренция за вратарския пост на "Анфийлд".

В същото време третият вратар Адам Богдан ще бъде освободен, докато младият Уорд ще бъде отдаден под наем на Хъдърсфийлд.

Това е втори играч, който ще пристигне през лятото в Ливърпул, след като още през зимата ръководството на тима взе Жоел Матип със свободен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички