Новак в Премиършип стяга много силна селекция -само вижте целите им


Новак в Премиършип стяга много силна селекция -само вижте целите им
Снимка: Getty Images/Guliver

3934 0

Новакът във Висшата лига Мидълзбро стяга изключително сериозна селекция за новия сезон. До този момент клубът вече подписа с бившия вратар на Барселона и Манчестър Юнайтед Виктор Валдес и с нападателя на Аякс-Виктор Фишер.

Според британските медии обаче, „Боро“ изобщо няма да спира дотук. Мениджърът на тима Айтор Каранка има много амбициозни цели.

Първата от тях е централният защитник на Борусия (Дортмунд) Невен Суботич. Той беше твърд титуляр при жълто-черните докато тимът беше воден от Юрген Клоп, но след идването на Томас Тухел загуби титулярното си място.

Друга сериозна цел в амбициозния проект на Мидълзбро е Робин ван Перси. Бившият нападател на Арсенал и Манчестър Юнайтед, който в момента играе в турския Фенербахче, няма нищо против да се върне във Висшата лига. Ван Перси не е загубил головия си усет, като в 45 мача за "фенерите" през миналия сезон е отбелязал 20 гола.

Третата много интересна цел на Каранка е нападателят на Валенсия Алваро Негредо. 30-годишният испанец направи запомняща се кариера в Севиля и отбеляза цели 70 гола за клуба в периода 2009-2013 година. Последва трансфер в Манчестър Сити, но там Негредо не успя да се докаже и се върна в Испания. Сега с Мидълзбро му се отдава възможност отново да получи шанс и да разгърне качестяата си и във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички