Нова въздушна катастрофа е на път да помрачи английската Висша лига


Нова въздушна катастрофа е на път да помрачи английската Висша лига
Снимка: iStock/Guliver

6083 0

През този трансферен прозорец тимът на Кардиф подписа с аржентинския нападател Емилиано Сала. Той стана част от уелския тим за рекордната сума за клуба от 15 милиона паунда, като парафира за 3 години и половина.

През тази нощ пък се появи информация, че малък самолет се е разбил край Ла Манша. Полицията във Франция твърди, че именно в този самолет е била и новата звезда на "драконите", който е пътувал именно към Уелс.

Самолетът е изчезнал от радара около 23:30 часа българско време. За последно той е бил засечен около остров Гърнси и от тогава няма никаква информация за него.

В изявление на полицията се казва: „В ход е издирвателна и спасителна операция северно от остров Олдерни, след като малък самолет изчезна от радарите преди няколко часа. Два хеликоптера и спасителни лодки от островите Олдерни и Гърнзи са се включили в издирването“.

РАЗКРИХА ПРИЧИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА НА БОСА НА ЛЕСТЪР

Припомняме, че по-рано през този сезон подобна трагедия сполетя друг тим от Висшата лига. Президентът на Лестър Вишай Шриваданапрабха се разби със своя хеликоптер и почина, както и останалите четирима души на борда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички