Невил към Рууни: Напусни Манчестър Юнайтед, играй другаде


Невил към Рууни: Напусни Манчестър Юнайтед, играй другаде
Снимка: Guliver/Getty Images

1801 0

Легендарният десен защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил призова капитанът на тима Уейн Рууни да напусне през лятото, ако иска да продължи да играе на най-високо ниво.

През този сезон Рууни игра в 42 мача, но в повечето случаи се появяваше като резерва. Мениджърът на тима Жозе Моуриньо предпочиташе да залага на Златан Ибрахимович, а след травмата на шведа, неговото място бе заето от Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

“Надявам се Рууни да не напусне тима, но начинът, по който протече сезона, особено след Коледа, той не играеше толкова, колкото му се искаше. Рууни иска да играе в големите мачове и що се отнася до финала от Лига Европа в сряда, ще се изненадам, ако го видя в стартовата единайсеторка."

“Aко иска да продължи да играе на най-високо ниво и да бъде основен избор на треньора, то той може би трябва да напусне Юнайтед и да играе футбол някъде другаде”, заяви бившият футболист на “червените дяволи” за Sky Sports.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички