Не всички се възхищават на Гуардиола, бивш лекар в Байерн го разсипа от критики


Не всички се възхищават на Гуардиола, бивш лекар в Байерн го разсипа от критики
Снимка: Gulliver/GettyImages

982 0

Хосеп Гуардиола може в момента да е най-добрият мениджър във Висшата лига, а може би и света, но се намери и някой, който да не му се възхищава особено. Това е бившият лекар на Байерн Мюнхен и германския национален тим Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт, който атакува Пеп доста остро. Волфарт напусна баварците точно по времето на Гуадриола, след 38 години стаж в клуба, а отношенията им бяха повече от обтегнати.

"Под ръководството на Гуардиола атмосферата в Байерн се промени много. Той нямаше вяра в мен и в моя екип. От една страна не показваше, че се интересува от медицинските въпроси, а от друга искаше да правим чудеса. В медиите често е опасван като иноватор, но в Байерн върна времето назад, че дори опитваше и сам да изготвя някакви програми. Просто не успях да разбера неговата работа и методи, винаги, когато съм искал да говоря с нео, той се е обръщал и си е тръгвал", започна лекарят. 

"Смятам, че Гуардиола е човек, който има ниско самочувствие, който прави всичко по силите си, за да заблуди останалите. Живее в страх да не загуби авторитета си", сподели още Волфарт, който влезе в остропреракание преди години заради Тиаго Алкантара и травмата му, което накара треньора да изпрати футболиста да се лекува в Испания.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички