На Острова: Моуриньо се сби на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед


На Острова: Моуриньо се сби на тренировъчната база на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2211 0

Нервите на Жозе Моуриньо очевидно са опънати до краен предел след незадоволителните резултати на Манчестър Юнайтед през настоящата кампания. Португалецът, който беше уволнен преди около година от Челси, има затруднения в първия си сезон на "Олд Трафорд", а това си пролича и от действията му непосредствено преди двубоя с Ростов в Лига Европа.

Мениджърът се е сбил с фитнес треньора на тима Карлос Лалин, с когото всъщност са добри приятели и дори работеха заедно както в Челси, така и в Реал Мадрид.

Медиите на Острова съобщиха новината преди около час, но до момента няма информация за това какво е предизвикало боя между двамата. Наложило се е скаут на тима (Рикардо Формошино) да ги разтървава, а Лалин е напуснал скорострелно базата на тима. Моуриньо от своя страна е продължил да се подготвя за заниманието на "червените дяволи".

В момента Манчестър Юнайтед се намира на 6-а позиция във Висшата лига, а в понеделник отборът загуби от Челси с 1:0 в четвъртфинал за ФА къп. В четвъртък вечер 20-кратният английски шампион излиза срещу Ростов на "Олд Трафорд" след 1:1 в първата среща от осминафиналите на Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички