Моуриньо вече има списък за зимни трансфери


Моуриньо вече има списък за зимни трансфери
Снимка: Guliver/GettyImages

2384 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вече има списък с четирима футболисти, които иска клубът да привлече по време на зимния трансферен прозорец, съобщи Daily Mail.

Основна цел на португалеца е защитникът на Фиорентина Никола Миленкович. За него пресата на Острова в неделя писа, че "червените дяволи" са готови да платят 60 млн. евро на "виолетовите".

В списъка на Моуриньо са още Иван Перишич от Интер, Сергей Милинкович-Савич от Лацио и Анте Ребич от Айнтрахт. Проблем за мениджъра на Юнайтед може да се окаже нежеланието на ръководството да извади толкова пари и за четиримата през зимата. След 8 кръга от Премиършип Манчестър Юнайтед заема осмо място в класирането.

Доскоро слуховете за уволнението на Моуриньо бяха много упорити, но в крайна сметка португалецът може и да запази мястото си. Дори наскоро се наложи от "червените дяволи" да опровергават информацията за уволнението на Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички