Моуриньо умишлено слагал препятствия пред Марсиал, за да го направи по-силен


Моуриньо умишлено слагал препятствия пред Марсиал, за да го направи по-силен
Снимка: Guliver/GettyImages

2086 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи любоитно изказване за Антони Марсиал. Португалецът призна, че е много радостен от развитието, което показва в играта си и че нарочно е поставял препятствия пред френския футболист.

"Той премина през трудни моменти, но аз знам, че това е правилният път за неговото развитие. Умишлено слагах препятствия пред него, за да го подтикна да се подобрява, защото Антони е феноменален талант.

На него обаче му трябваше малко време, за да осъзнае какво наистина е топ играч, защото има голяма разлика между голям талант и топ играч", коментира Моуриньо, чийто отбор се изправя в неделя срещу непобедения Манчестър Сити на "Етихад" в мач от 12-ия кръг на Висшата лига. Не е тайна, че талантът искаше да напусне "Олд Трафорд" през лятото, но никой клуб не предложи достатъчно висока оферта и той в крайна сметка остана.

Сега именно бившият играч на Монако е водещият реализатор за Юнайтед с 6 гола, а от клуба са готови да му дадат умопомрачителна заплата, за да преподпише.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички