Моуриньо отново се заяде със Сити и определи топ 4 като трудна задача


Моуриньо отново се заяде със Сити и определи топ 4 като трудна задача
Снимка: Gulliver/GettyImages

1924 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира тежкия сезон, който предстои във Висшата лига. Според него ще бъде за всеки един отбор изключително трудно да завърши в топ 4. 

"Ще се опитаме да станем шампиони, но ще е много тежка задача, защото да сме втори беше доста трудно, а през този сезон ще е трудно за всички да завършат в топ 4. Ливърпул се опитват да спечелят титлата с техните невероятни инвестиции. Челси и Манчестър Сити имат фантастични състави, а Тотнъм направи чудесна инвестиция, запазвайки своите играчи, което е най-доброто нещо, което можеш да направиш.

Можеха да похарчат 200 млн. паунда, но ако загубят Хари Кейн или Кристиан Ериксен… Най-добрата инвестиция беше да задържат своите най-добри футболисти. Арсенал ще са по-добри, въпреки че загубиха първия си мач. Смятам, че ще е много труден сезон".

За пореден път не пропусна да се заяде с градския съперник Манчестър Сити. Този път и заради документалната поредица на "Амазон" посветена на историческия триумф на "Сити" от миналия сезон. Португалецът каза, че не я е гледал, но знае някои неща. "На първо място мисля, че можеш да имаш хубав филм без да показваш неуважение към останалите. Не съм го гледал, но знам някои неща. Реакцията ми е, че когато си богат клуб нямаш проблем да купиш топ футболисти, но не можеш да си купиш класа. Ще се откажа да си искам почестите в този филм, ако ми изпратят една от специалните им фланелки. Мисля, че на тях пишеше: "Направихме го в дербито". Ако ми пратят една такава се отказвам от филм", заяви Моу относно това, че "гражданите" не успяха да спечелят титлата срещу Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички