Моуриньо обяви: Манчестър Юнайтед ще купи... никой!


Моуриньо обяви: Манчестър Юнайтед ще купи... никой!
Снимка: Gulliver/GettyImages

4588 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо имаше списък от 5-ма футболисти които иска "червените дяволи" да привлекат по време на летния трансферен прозорец. Часове преди неговия край нито един от тях не е в червена фланелка, а самият португалец призна на пресконференция днес - клубът няма да вземе никой до края на лятото.

"Моята информация е, че днес в Манчестър Юнайтед няма да се случи нищо. Мисля, че няма да има нови попълнения. Пазарът затваря днес, така че за мен е време да се съсредоточа върху играчите, които са в отбора в момента. Трябва да се концентрираме върху тази група, защото има 3 мача преди паузата за мачове на националните отбори. Тогава ще мога да обърна внимание и на тези, които се завърнаха наскоро в отбора и не проведоха подготовка. Но не очаквайте трансери от нас днес", каза разочаровано Моуриньо.

Специалния беше категоричен след края на миналия сезон, че "червените дяволи" имат нужда от сериозни попълнения, за да се конкурират с Манчестър Сити за първото място. В отбора бяха привлечени трима нови, но единствено Фред може да играе в първия отбор. През цялото лято Специалния се оплакваше от липса на нови футболисти, но в крайна сметка такива не бяха привлечени. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички