Моуриньо коментира твърденията, че не харесва играчите си


Моуриньо коментира твърденията, че не харесва играчите си
Снимка: Guliver/GettyImages

2384 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо опроверга слуховете, че отношенията му с повечето от играчите са се влошили.

В хода на предсезонната подготовка португалецът не криеше разочарованието си от работата на клуба на трансферния пазар. По тази причина се заговори, че Моуриньо не харесва доста от футболистите в състава си и им търси заместници. Специалистът обаче заяви, че това не отговаря на истината.

"Дали мога да се справя без нови попълнения? Разполагам с моите играчи и ми харесва да работя с тях. Лъжа, повторена 1000 пъти, пак си остава лъжа. На хората може да изглежда, че е станала истина, но това си е само лъжа. Затова, когато 1000 пъти повтаряте, че за мен не са важни отношенията с играчите, това е повторение на една лъжа 1000 пъти. Впечатленията на хората могат да бъдат други, но колективът наистина ми харесва. Изпитах удоволствие от миналия сезон, сражавайки се за мястото, на което финиширахме. Това е най-добрата позиция за клуба от пет-шест години. Този сезон също ще се наслаждавам. В края на ноември или декември вие сами ще видите кои отбори ще претендират за победа в Премиършип", каза Моуриньо, цитиран от Sky Sports.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички